Vacature Project Engineer / Consultant

Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
Datum Geplaatst: 04-04-2019
Vacature Project Engineer / Consultant

Meer werken met nieuwe technieken? Dan hebben wij een plekje voor jou bij onze klant Link-it in het projecten team. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks implementeren, oplossen van problemen en de goede werking van diverse projecten van hun ICT oplossingen. Ze zijn ISO27001 gecertificeerd en security staat hoog op de agenda! 

Mocht je nu support (engineer) zijn en zin hebben in een volgende stap. Dan zijn wij ook erg geïnteresseerd in jou profiel, en kan dit wellicht zo maar eens iets voor jou zijn.

Werken bij Link-it is hartstikke leuk; helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking.  Wij vragen minimaal onderstaande opleidingen/capaciteiten/mindset van je.
 
  • Relevante actuele Microsoft kennis en/of certificering
  • minimaal 3 jaar werkervaring
  • Probleem oplossend vermogen (Can do mentaliteit) 
  • Energiek en humoristisch 
  • Communicatief zeer vaardig & doortastend
  • Bekend met én enthousiast zijn 
 
Wat wordt geboden

Uitdagende fulltime functie in een platte organisatie met korte lijnen. Werken met kwalitatief hoogwaardige producten, diensten en collega’s. Ze zijn Microsoft Gold partner en zijn erg actief bezig met scholing & certificering. (zowel intern als extern). Ze bieden collega's veel ruimte en tijd om gecertificeerd te blijven!  Ze hebben een jong en gemotiveerd team van slimme leuke mensen én werken in een fijn nieuw kantoor. Je functie is in basis op locatie bij verschillende klanten maar je wordt natuurlijk ook op hun kantoor verwacht.

Solliciteren op deze functie? 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kan contact opnemen met Staffplanning via info@staffplanning.nl of telefonisch via 073-7505000. 

Een assessment kan deel uit van de selectieprocedure. 
of
this job portal is powered by CATS