Vacature Support Engineer

Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
Datum Geplaatst: 04-04-2019
Vacature Support Engineer

Meer werken met nieuwe technieken? Dan hebben wij een plekje voor jou bij onze klant Link-it in het team! De support desk is hun meest belangrijke afdeling. Bijna alles wat ze doen begint hier. Storingen, veranderingen, vragen en problemen worden rechtstreeks bij jou neergelegd en je vindt het leuk om deze met beide handen aan te pakken. Voor relaties beheren ze het gehele IT spectrum, netwerken, werkplek, server, Office 365 clouddiensten, telefonie enzovoorts. Deze diversiteit is wat het werk leuk en uitdagend maakt. Ze zijn ISO27001 gecertificeerd en security staat hoog op de agenda! 

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring op een support afdeling gecombineerd met Microsoft diensten, zowel server, werkplek als cloud! Buiten je technische skills is het voor deze functie minstens zo belangrijk dat je dienstverlenend, proactief en communicatief sterk bent. Ook zoeken we iemand die ambitieus is en zich continue wil ontwikkelen. Stilstand in automatisering is achteruitgang. 

Werken bij Link-it is hartstikke leuk; helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking.  Wij vragen minimaal onderstaande opleidingen/capaciteiten/mindset van je.
  • Relevante actuele Microsoft certificering; zoals MCSA 
  • Troubleshooting op netwerk gebied (certificering is een pré, maar geen must)
  • Probleem oplossend vermogen (Can do mentaliteit) 
  • Energiek en humoristisch 
  • Communicatief zeer vaardig & doortastend
  • Bekend met én enthousiast over de dynamiek op een supportdesk
 
Wat wordt geboden

Uitdagende fulltime functie in een platte organisatie met korte lijnen. Werken met kwalitatief hoogwaardige producten, diensten en collega`s. Ze zijn Microsoft Gold partner en zijn erg actief bezig met scholing & certificering. (zowel intern als extern). Ze bieden collega's veel ruimte en tijd om gecertificeerd te blijven!  Ze hebben een jong en gemotiveerd team van slimme leuke mensen én werken in een fijn nieuw kantoor. Je functie is in basis vanuit ons kantoor, maar je komt ook bij klanten over de vloer!

Solliciteren op deze functie? 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kan contact opnemen met Staffplanning via info@staffplanning.nl of telefonisch via 073-7505000. 

Een assessment kan deel uit van de selectieprocedure. 
 
of
this job portal is powered by CATS