Telemarketeer B2B (16-40 uur)

Locatie: Regio 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
Datum Geplaatst: 22-02-2019
Telemarketeer B2B (16-40 uur)
Als telemarketeer ben jij onderdeel van het nieuw opgerichte Business Development Team. In dit team zitten telemarketeer medewerkers, business development managers, een marketing expert en een pre-sales engineer. Samen met jouw collega’s bewerk jij de markt met IaaS (Infrastructure as a Service) oplossing(en). Wij zoeken een zelfstandige werkende medewerker/ster met veel ervaring in de outbound telemarketing. Je verkoopt geen product maar maakt gekwalificeerde afspraken voor onze business development managers.

Dit vertel je op een feestje:
Samen met mijn collega telemarketeer maak ik voor onze sales collega’s goed afgestemde afspraken bij (nieuwe) klanten.

Dit is wat je gaat doen:
Samen met je collega’s stem je af welke marktsegmenten je gaat bewerken en op welke manier je dat gaat doen. Je benadert prospects en maakt sales afspraken die je overdraagt aan de business development managers. Je gebruikt hiervoor de telefoon maar ook andere middelen, zoals social media. Je gebruikt geen vaststaande scripts maar je toont creativiteit in je persoonlijke benadering. Door zelf een gesprek aan te gaan bereik je je doel, namelijk een afspraak. Intern evalueer je de vergaarde inzichten en welke aanpak het beste werkt voor deze specifieke product-markt-combinatie.

Dit is wie jij bent:
Je kan goed luisteren en communiceren en je bent niet bang om vragen te stellen. Je hebt ervaring , telemarketing is jouw leefwereld. Je bent iemand die vooruit denkt en systematisch te werk gaat. Je houdt er van om zaken geordend aan te pakken en nauwgezet uit te voeren. Je bent ambitieus, je wil jezelf constant ontwikkelen en je bent bereid om te leren van trainers en collega’s.

Hier zorgen wij voor:
Onze opdrachtgever biedt je een leuke en afwisselende baan in een gezellig, collegiaal team. Er heerst een informele werksfeer waarin continu nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in de dienstverlening plaats vinden. Zij bieden een zeer goed en marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op deze functie? 
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kan contact opnemen met Staffplanning via info@staffplanning.nl of telefonisch via 073-7505000. 

Een assessment kan deel uit van de selectieprocedure. 
of
this job portal is powered by CATS