Vacature Marketing Medewerker

Locatie: Regio Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 29-01-2019
Vacature Operationeel Marketing Medewerker

Functieomschrijving
Voor onze klant in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een echte duizendpoot. Het betreft een functie waarbij jij je marketingervaringen goed kan inzetten. De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de regionale Sales en haar Sales Support. De Engelse taal is van groot belang. Als marketingmedewerker ben je goed in staat om vertalingen te verzorgen tussen het NL en het Engels. Ook ben je goed in het opstellen van rapportages. Events organiseren is iets wat je leuk vindt om op te pakken. Je bent verder representatief voor de organisatie en hebt commerciële aanleg, want ondersteuning richting klanten is af en toe gevraagd. Wij zoeken iemand die graag van nature behulpzaam is en bijspringt waar nodig. Iemand die zich niet alles focust op eigen taken, maar het grotere belang van een organisatie begrijpt.

Deze vacature is van tijdelijke aard (detachering) met een minimum van 6 maanden 

Werkzaamheden zijn o.a:
* Regionale Sales ondersteunen
* Salessupport ondersteunen
* Operationeel georiënteerde werkzaamheden
* Events organiseren
* Database bijhouden
* Vertalingen verzorgen tussen Nederlandse- en Engelse taal

Functie-eisen:
* bij voorkeur HBO niveau (liefst met een Marketing achtergrond)
* Klantgericht en ondersteund aan de interne organisatie
* kan goed multitasken
* Goede communicatieve vaardigheden
* Initiatiefrijk

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een Fortune 100 bedrijf dat technologieën uitvindt en fabriceert om moeilijke uitdagingen in verband met de wereldwijde macrotrends zoals veiligheid, beveiliging en energie aan te pakken. Met meer dan 100.000 werknemers wereldwijd, hebben zij een niet aflatende focus op kwaliteit, levering, prijs en technologie in alles wat ze maken en doen.

Solliciteren op deze functie?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kan contact opnemen met Rob Schlaman van Staffplanning via rob.schlaman@staffplanning.nl of telefonisch via 073-7505000.

Een assessment kan deel uit van de selectieprocedure.
 
of
this job portal is powered by CATS