Product Owner

Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
Datum Geplaatst: 15-10-2018
Vacature “Product Owner”

Zijn jouw taken: user stories, epic, droom je van features en heb je het lef om soms buiten de lijntjes te kleuren? Dan mag je verder lezen.

In de functie van “Product Owner” vervul je een cruciale rol in de ontwikkeling van de oplossingen van Eclipse met als einddoel een global product te creëren. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de productvisie wordt gerealiseerd. Dit doe je door de eisen, wensen en behoeften van onze klanten te begrijpen en te vertalen naar de beste oplossingen in samenspraak met ons development team.

Vervolgens ga je in nauwe samenwerking met een team van developers aan de slag om dit alles ook daadwerkelijk te realiseren. Je valideert en analyseert hierbij continu het succes van de functionaliteiten. Op heldere wijze communiceer je over behaalde resultaten en de voortgang.Functie-eisen:

•    Minimaal hbo-werk- en denkniveau.
•    Een analytische en probleemoplossende denk- en werkwijze.
•    Het vermogen om een discussie aan te gaan en feedback te geven en te ontvangen, waarbij je keuzes onderbouwt met (theoretische) kennis en ervaring.
•    Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Ervaring met:

•    Product- en/of backlogmanagement;
•    Scrum en Agile werkprocessen;
•    Kennis van administratieve processen en/of webdevelopment is een pre.

Solliciteren op deze functie? 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kan contact opnemen met Rob Schlaman van Staffplanning via rob.schlaman@staffplanning.nl of telefonisch via 073-7505000. 

Een assessment kan deel uit van de selectieprocedure.
 
of
this job portal is powered by CATS